avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Smecherii ale bancilor !
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Smecherii ale bancilor !

Buna ziua !
Va spuneam saptamana trecuta ca am cesionat o firma cu datorii anul trecut si ca ne-am trezit recent, eu si fostul meu asociat, cu conturile personale blocate. Era vb de banca Credit EuropeBank, care a facut asta. Nu intelegeam cum a putut face oprire pe conturile personale de oarece cesiunea, zic eu, a fost facuta ca la carte . (notar, reg com. , descarcare gestiune, etc).
Am aflat ! ATENTIE !
Anul trecut, prin aprilie, cand eram inca asociati la firma, banca ne-a chemat sa prelungim linia de credit si am semnat un act aditional. In acesta era specificat, scris foarte mic, pe la mij paginii, ca devenim garanti personali pentru acea suma.
Am intrat in posesia unei copii a dosarului de executie. Nu a fost vb de BO semnat in favoarea bancii si nici de altceva, acel act aditional a insemnat lovitura cea mare, fapt confirmat si de executorul respectiv.
Mai stiu si despre BRD ca ne chemase, tot cu aceeasi scuza, dar acolo ne punea sa semnam un contract de fidejisiune si nu l-am semnat. Asta e acum ! Semnezi....platesti !
ATENTIE LA ACTELE ADITIONALE LA CONTRACTELE DE CREDIT !!!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters47798 , utilizator 08:15, 3 Februarie 2009
pai daca va aduceti aminte eu v-am spus treaba asta zilele trecute. dar sigur era trecuta si in contractul de credit initial. problema este alta. au hotarare judecatoreasca prin care sa efectueze poprirea conturilor? v-au notificat in prealabil cu privire la faptul ca acest credit nu a fost platit si ca se vor indrepta impotriva d-voastra?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare firma ! algora algora Urgent ! Ajutati-ma ! Anul trecut am cesionat o firma co tot activul si pasivul societatii. Acte la avocat + reg. com. . Dar acum bancile mi-au blocat ... (vezi toată discuția)
Cesionare firma ! ajutor ! algora algora Urgent ! Ajutati-ma ! Anul trecut am cesionat o firma co tot activul si pasivul societatii. Acte la avocat + reg. com. . Dar acum bancile mi-au blocat ... (vezi toată discuția)
Ajutor ! cesionare firma ! algora algora Cum spuneam si ieri, anul trecut am cesionat o firma cu mai multe credite la banci , nu datorii. Totul era la zi pana in momentul cesionarii. Noii asociati au ... (vezi toată discuția)