avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariul minim pentru studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariul minim pentru studii superioare

Buna ziua. Sunt angajata incepand cu 05.01.2009 la un institut de cercetare pe functia de biolog (studii superioare de 4 ani). Ca salariu de incadrare am 1045 RON. Mi s-a spus ca institutul functioneaza dupa o alta grila de salarizare si nu imi pot acorda 1200 RON cat este minimul actual. Este legal? daca nu ce trebuie sa fac si cui sa ma adresez.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:52, 3 Februarie 2009
Da, este corect. In cazul dumneavoastra nu se aplica dispozitiile CCMUNN.
cristina ciocirlan a scris:

Buna ziua. Sunt angajata incepand cu 05.01.2009 la un institut de cercetare pe functia de biolog (studii superioare de 4 ani). Ca salariu de incadrare am 1045 RON. Mi s-a spus ca institutul functioneaza dupa o alta grila de salarizare si nu imi pot acorda 1200 RON cat este minimul actual. Este legal? daca nu ce trebuie sa fac si cui sa ma adresez.

Salariile pentru institutiile bugetare sunt stabilite prin acte normative, astfel incat dispozitiile CCMN nu sunt aplicabile pentru personal încadrat pe funcţii pentru care condiţia de pregătire este cea de studii superioare in sectorul bugetar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este lege pentru studii superioare sa ai minim pe economie de 1200lei? SORYN_MYHAELA SORYN_MYHAELA VREAU SA STIU SI EU DACA ESTE LEGE CA SA TE PLATEASCA CU 1200 LEI DACA AI STUDII SUPERIOARE?AM INTELES CA 1200LEI E MINIM PE ECONOMIE CU STUDII SUPERIOARE (vezi toată discuția)
Negocieri sub salariul minim brut??!!?? alexandra_ism alexandra_ism De curand, la societatea la care imi desfasor activitatea, am intalnit urmatoarea problema: o persoana incadrata cu studii superioare pe post de inginer, al ... (vezi toată discuția)
Salariu consilier juridic Ela_Cj Ela_Cj Buna ziua, am si eu o intrebare la care nu ii gasesc raspunsul si nimeni nu ma poate lamuri cu certitudine. Sunt consilier juridic debutant la o primarie ... (vezi toată discuția)