avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale valabilitate certificat de atestare fiscala
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

valabilitate certificat de atestare fiscala

Buna ziua,in data de 02.12.2012 expira contractul de leasing ,urmand ca utilizator sa devin proprietar,astazi 01.12.2012 am primit actele in original de la firma de leasing(emise in 27.11.-ptr intrainare proprietate pe talon,factura finala (nu are nici o stampila pe ea) emisa in 16.11.2012;fisa de inmatriculare stampilata,SI CERTIFICAT DE ATESTARE FISCALA legalizat in 01.11.2012,si are stampila emiterii 01.11.2012.Intrebare:pot folosi acest certificat la inmatricularea masinii in data de 05.12.2012 sau trebuie sa solicit emiterea altuia nou?factura finala este valabila si fara stampila?VA MULTUMESC si astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 14:27, 1 Decembrie 2012
Firmele de leasing sunt totodata si dealer autorizati, deci lipsa stampilei poate fi certificata prin formularul tip al firmei de leasing, cel care are sigla firmei.

Ce nu este in regula, daca contractul dvs expira pe data de 2.12.2012, de ce certificatul fiscal este cu data de 01.11.2012????? Acesta are valabilitate in luna in curs, daca era eliberat dupa data de 25.11.2012, era valabil si in luna decembrie. Conform legii nu mai este valabil, dar totusi puteti incerca, pt ca in mod normal datele certificatului fiscal nu se modifica.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Decembrie 2012
gmancila, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto luat de la o firma la final de leasing Alex85@ Alex85@ Buna ziua, vreau sa cumpar un autoturism din Brasov.Masina a fost luata in leasing pe firma, leasingul a fost incheiat vanzatorul imi spune ca detine factura ... (vezi toată discuția)
Taxe vanzare-cumparare autoturism MythAdrian MythAdrian Buna ziua, Tocmai am terminat de platit un leasing la o masina acum cateva zile. Problema este ca leasingul este pe numele tatalui meu si as vrea sa o trec ... (vezi toată discuția)
Leasing:platitorul valoarei reziduale/ultima rata = propietarul bunului? melanie_gt melanie_gt Buna ziua, sper sa ma puteti ajuta in urmatoarea problematica: De curand am stins un contract de leasing auto. Contractul de leasing a fost intre un SRL si ... (vezi toată discuția)