Sonji a scris:
Am primit de curand NUP intr-un dosar penal de instigare la denunt calomnios, pe motiv ca fapta nu exista.
Am primit ordonanta. Eu acum, din cate am inteles am dreptul sa consult dosarul in care am fost anchetat ca FAPTUITOR. Am trimis o cerere de copiere a dosarului acum cateva zile. Nu am primit inca un raspuns. Mai am la dispozitie 14 zile de la emiterea Ordonantei, ca sa formulez niste plangeri, iar ca sa fac acele plangeri am nevoie sa studiez ceea ce s-a declarat in dosar, martori, cei ce au facut plangerea impotriva mea, etc.
Am dreptul sau nu la copierea dosarului?? Ce motive ar exista ca procurorul sa imi respinga cererea? Din cate ma inteles , as avea dreptul la dosar.
Astept raspuns, multumesc.
Ce plangeri, mai doriti sa faceti in decurs de 14 zile, mai ales daca ati primit NUP e pmotiv ca fapta nu exista?!
Si da ai dreptul sa ceri copii dupa dosar sau chiar sa-l studiezi, daca ceri 1,2,3 file ti le pot trimite acasa prin posta, daca ceri tot dosarul iti va zice sa vii sa-l studiezi (vorbesc din experienta personala).