avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare imprumut intre persoane fizice
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare imprumut intre persoane fizice

as dori sa stiu am imprumutat pa cineva cu 40000 ron cu contract de imprumut la notar ,dar.... ulterior am aflat persoana respectiva nu are nici un bun mobil sau imobil pe numele lui ,oare cum mai pot recupera bani???
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:36, 1 Decembrie 2012
Daca in contractul de imprumut nu ati prevazut clauze asiguratorii,in situatia in care imprumutatul dvs nu este solvabil,maximum ce puteti incerca sa obtineti executarea silita a acestuia,sa staruiti la bej,astfel incat acesta sa poata executa silit bunurile acestuia in evidenta -prezente si viitoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract sub semnatura privata. nelamuriri Rookye Rookye Buna seara si bine v-am gasit. Ma bucur ca am descoperit acest forum si sper sa gasesc aici ajutorul mult cautat. Precum mult altii am si eu o problema, am ... (vezi toată discuția)
Care sunt riscurile contractarii unui imprumut notarial fara garantii? labtecom007 labtecom007 buna ziua.am onevoie urgente de o suma de 15000 euro iar ultima solutie pentru a-i obtine e de a contracta un imprumut notarial fara garantii.as vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Imobil scos la licitate urgent gemilia gemilia am luat un imprumut in 2008 dela o pers suma 80000 euro cu contract de ipoteca la notar, tot in 2008 diferenta de o luna am luat de la alta persoana 2000 euro ... (vezi toată discuția)