avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testament - posibilitatea de a-l ataca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testament - posibilitatea de a-l ataca

ajutor va rog !!!! am o bunica(din partea mamei) si o sora din partea mamei din prima casatorie , mama noastra a murit anul trecut iar tatal meu a murit cu juma de an inaintea mamei, si eu cu bunica detinem impreuna o casa cu teren in cote de 1/2 fara a se specifica in cadastru care este partea fiecaruia , eu am grija de ea si eu intretin gospodaria iar casa este cumparata din banii parintilor mei iar pt linistea bunicii am trecut-o pe acte #-o . bunica are 75 de ani si sora mea nu stiu cum a determinat-o sa ii faca testament la notar ca ii lasa toate bunurile pt ca o ingrijeste cu devotament dar de un an nu a nai venit sa o vada , da dovada de muuult devotament . eu pot ataca testamentul ? ce pot sa fac ? am doi copii si nu pot dormii noaptea , am investit mult in casa si curte , ce fac acum ?
Cel mai recent răspuns: gabryelaalex , utilizator 10:45, 12 Aprilie 2013
Bunica dvs poate sa revoce testamentul.
pai bunica i-a lasat surorii mele prin testament , eu o sa impart casa mea cu sora mea?
Da doamna. Puteti sa vorbiti cu bunica sa revoce testamentul. Testamentul poate fi revocat oricand de dansa....
eu am aflat din greseala de testament cand ii faceam curat .....:((
Si ce va impiedica sa vb cu bunica, presupun ca si dansa vede ca sora dvs este indiferenta la soarta dansei.

Alte discuții în legătură

Sucesiune ghettoduck23 ghettoduck23 Buna ziua.Va multumesc pt acest forum si pentru ce faceti. Avem o problema in familie cu o mostenire.Eu ma adresez aici in numele mamei mele. Situatie e cam ... (vezi toată discuția)
Cum rezolv cu actul de mostenitor? Romania Romania ce trebuie sa fac in urmatorul caz? mama a murit in aprilie 2008 in urma am ramas doi mostenitori eu si sora mea ,amandoua avem testamente cu ceea ce mostenim ... (vezi toată discuția)
Iesire fortata din indiviziune tebbaerty tebbaerty Buna ziua, Ma puteti ajuta cu un sfat sau cu un punct de pornire pentru urmatoarea problema ? Bunicul impreuna cu bunica detin o casa de la ... (vezi toată discuția)