ajutor va rog !!!! am o bunica(din partea mamei) si o sora din partea mamei din prima casatorie , mama noastra a murit anul trecut iar tatal meu a murit cu juma de an inaintea mamei, si eu cu bunica detinem impreuna o casa cu teren in cote de 1/2 fara a se specifica in cadastru care este partea fiecaruia , eu am grija de ea si eu intretin gospodaria iar casa este cumparata din banii parintilor mei iar pt linistea bunicii am trecut-o pe acte #-o . bunica are 75 de ani si sora mea nu stiu cum a determinat-o sa ii faca testament la notar ca ii lasa toate bunurile pt ca o ingrijeste cu devotament dar de un an nu a nai venit sa o vada , da dovada de muuult devotament . eu pot ataca testamentul ? ce pot sa fac ? am doi copii si nu pot dormii noaptea , am investit mult in casa si curte , ce fac acum ?
Sucesiune
ghettoduck23
Buna ziua.Va multumesc pt acest forum si pentru ce faceti. Avem o problema in familie cu o mostenire.Eu ma adresez aici in numele mamei mele. Situatie e cam ... (vezi toată discuția)
Mostenire negata
alitys
IN OCT 2009 BUNICA MEA MI-A FACUT TESTAMENT CA UNICA MOSTENITOARE A BUNURILOR SALE INTRUCAT SOTUL SI FIUL ACESTEIA(RESPECTIV TATA SI BUNICUL MEU)ERAU ... (vezi toată discuția)