avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

daca ,copilul nu a terminat liceul dar a implinit 18 ani pensia alimentara continua automat sau trebuiesc intocmite anumite acte pentru continuarea acesteia?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:07, 1 Decembrie 2012
Nu continua automat, ori se intelege cu cel ce datoreaza pensie pe cale amiabila , ori se adreseaza in nume propriu cu cerere la instanta. Va trebui sa faca dovada ca isi continua studiile si ca nu obtine venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se acorda pensia alimentara a copilului dupa 18 ani daca acesta este inca elev carro carro Copilul meu implineste luna acesta 18 ani si este inca elev , trece in clasa XII. Mai are un an de liceu si apoi, sper sa merga la facultate. Primeste pensie ... (vezi toată discuția)
Plata pensie alimentară Anayram2009 Anayram2009 Bună ziua !! Ptr ca nu exista o cale de comunicare amiabila .... Va rog sa mi spuneți daca exista o lege sau nu care mă obliga la plata pensiei alimentara ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara lulita lulita in iunie anul acesta voi termina liceul si beneficiez de pensie alimentara ,dupa terminarea liceului si daca voi intra la facultate cu cursuri la zi ,voi mai ... (vezi toată discuția)