avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cale de atac dupã soluþionarea recursului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cale de atac dupã soluþionarea recursului

Mai exista cale de atac dupa recurs ,in litigiu de munca ?
Cel mai recent răspuns: Patrick_ , utilizator 06:01, 2 Decembrie 2012
Există căile extraordinare de atac, la fel ca și în orice litigiu, adică revizuirea și contestația în anulare. Doar că aceste căi de atac sunt admisibile doar pentru anumite situații prevăzute strict limitativ de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura bughi69 bughi69 Buna ziua Dupa recursul unui proces de contencios administrativ daca acesta a fost nefavorabil, \"dar totusi\" , care ar fi caile de a merge mai departe ? ... (vezi toată discuția)
Mai pot sa atac o hotarare definitiva? mariazet45 mariazet45 Anul trecut am avut un proces pe rol .o amenda de circulatie .considerand ca nu sant vinovata am deschis actiune in tribunal.Actiunea a fost respinsa ca ... (vezi toată discuția)
Cai de atac la o sentinta penala definitiva tom55 tom55 As dori sa stiu caile de atac la o sentinta penala definitiva si unde sa le adresez va multumesc si scuze (vezi toată discuția)