avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executorul Judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Executorul Judecatoresc

Intrebare legata de executorul judecatoresc :

Unde se poate face o Intampinare impotriva unui executor judecatoresc dintr-un proces civil pe care-l doreste reclamantul desi procesul nu s-a terminat, urmeaza sa aiba loc recursul ?

Alta situatie cu doua intrebari legate de executorul judecatoresc :

1. Unde se poate face o Intampinare impotriva unui executor judecatoresc care mi-a blocat conturile pentru ratele de la o Banca ne-achitate. Nu trebuia sa aiba loc un proces cu fixare de executor ? Nu trebuia sa fiu anuntata in acest sens ?
Nu s-a intamplat asa ceva. M-am trezit cu contul blocat.

2.Ce si cat poate lua din cont ?
Daca nu intra nimic in cont cum se face executarea ?

Multumesc,
Olga
Cel mai recent răspuns: Patrick_ , utilizator 19:56, 3 Decembrie 2012
Executorul judecatoresc nu se dispune de catre instanta
Fiecare creditor detine libertatea sa contacteze ce bej ii satisface interesele
Bej detine competenta sa desfasoare demersuri la autoritati pentru a afla bunurile dvs in evidenta,urmand ca bej sa dispuna procedura de executare silita asupra bunului care prin executare poate conduce la recuperarea debitului si a cheltuielilor de executare
În plus la ceea ce s-a spus, e important să rețineți că de regulă contractele bancare de credit sunt executorii de drept, deci executarea nu mai trebuie dispusă de instanță în urma unui proces.
si eu sunt intr-o situatie similara cumva

executorul avandut imobilul, dar nu si-a incasat banii, a acordat termene de plata si mi-a trimis mie proprire pe cont pr toata suma initiala a creditului nescazand nimic din vanzarea imobilului

pe rol este actiune impotriva executarii silite si impotriva lui, numai ca el emite acte impotriva lui netinand cont nici macar de ce i-a scris banca ca doreste. de la sine putere.

cata putere au executorii sa dispuna dupa vointa lor si nu a bancilor care i-a contactat sa faca aceste demersuri?
Multumesc de raspunsuri, dar :
1. Intrebarea nr. 1 de mai sus la acer nu am primit vreun raspuns era pentru trimiterea unui executor judecatoresc desi
PROCESUL ESTE IN DESFASURARE, URMEAZA RECURSUL
CE SA FACA EXECUTORUL ACUM (stiu mi s-a spus ca e legal, dar asta e Lege si aprobata constiincios de acesti executori ...)
DACA EU VOI CASTIGA ?
Cine imi da mie ianapoi ce mi s-a luat ?
La randul meu, vin cu executorii, da ?
Executorii trebuie intretinuti tot de noi, amaratii ...

In ce spune persoana de mai sus cu asa zisele atributii ale executorilor peste dispozitia Bancii ...
se intelege ca executorii fac ce vor ...
Isi mai trag si niste procente, ca ori iti spui streangul de gat, ori innebunesti ...

Cam ca o noua Securitate. Ei Nu raspund in fata nimanui.
Cum or putea unii oameni sa aiba aceasta meserie ?

Practic, omorarea lenta a semenilor lor !
Greu de inteles !
Nu as putea sa fac aceasta meserie nici pentru milioane de EURO ...

Probabil ca sunt si crestini, merg si la Biserica ...
Sau, tocmai de aia, se stiu cu pacate multe.

E foarte dureros ca se intampla asa ceva cu Romanii lipsiti de aparare !
eu i-am facut dosar penal la executorul care ma executa pe mine.....la randul meu o sa ii excut bunurile lui, ce el nu poate fi executat?

i s-a facut dosar penal pe abuz in serviciu si inselatorie si continua, este la a 3 inseatorie.

am scris sesiazre impotriva lui si la ministerul justitiei pentru a-i retrage licenta s la comisia executorilor. trebuie si ei sa munceasca sa isi jstifice salariul in controlul executorilor

Alte discuții în legătură

Cum vedeti o astfel de judecata? si ce se mai poate face? Manole Dumitru Manole Dumitru Intr-o cauza civila, Instanta de fond admite cererea pe fond, partea potrivnica (persoana fizica executor judecatoresc) nu face recurs impotriva Sentintei, ... (vezi toată discuția)
Ilegalitati in cadrul unei banci in bucuresti ovidiu420 ovidiu420 Buna ziua, Ma aflu in situatia in care un executor judecatoresc a infiintat o poprire salariala pe numele meu, trimisa catre angajatorul meu, domiciliu si ... (vezi toată discuția)
Speta executare silita tudorioan tudorioan Se refuza legalizarea si investirea cu formula executorie a unei sentinte, de catre instanta de executare, se declara recurs impotriva acelei incheieri de ... (vezi toată discuția)