avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... asigurare medicala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

asigurare medicala

plecata de 10 ani la greci, avand asigurare medicala acolo la zi platita,cand ma intorc in tara ce trebuie sa fac ca sa am si in tara asigurare medicala si sa ma inscriu la un medic de familie,va multumesc

Alte discuții în legătură

Asigurare complexa in strainatat calatorie maria1956 maria1956 Buna seara ,sunt in urmatoara situatie;pe data de 08.08.2017 am ajuns in Grecia. pe data de .9.08.2017 in jurul orei 15 am fost sunat din tara deoarece mama a ... (vezi toată discuția)
Informatii asigurare sanatate Darkman9 Darkman9 Salut. Poate reuseste cineva sa ma lamureasca. Am 22 de ani, anul trecut am terminat facultatea, n-am lucrat si nu lucrez cu forme legale (nu am platit si ... (vezi toată discuția)
Medic de familie - inscriere mircea35 mircea35 in cazul in care ma intorc in tara,momentan aflandu-ma in italia,dupioada dificila a o perioada petrecuta de 8 ani ,din care 6 cu rezidenta,asta insemnand cu ... (vezi toată discuția)