mikii09 a scris:
dar legea este lege si ca atare trebuie respectata.ce ar fii daca toti vom vinde ceva sub alt nume.cred ca legea nu permite ca pe tine sa te cheme popescu si sa semnezi in numele lui ionescu
Din respect pt acest forum si pt mine, in raspunsul dat nu am ocolit legea, am prezentat 2 situatii cat se poate de reale in care dvs, puteti inscrie masina, dar pe care nu le-ati inteles deloc.
In primul meu post, v-am spus sa luati legatura cu cel de al doilea cumparator si sa ii solicitati un alt certificat fiscal, ok, nu este in tara, aici este o problema pt ca neavand procura nu puteti ridica certificatl fiscal. Dar, este posibil ca fiind cumparatorul masinii respectivului sa vi-l elibereze dvs, au fost foarte multe cazuri in care sau eliberat, doar pt faptul ca erau noii proprietari ai masinii.
Revin cu aceasta intrebare "Aveti idee cu ce data a fost radiata masina de pe rolul celui de al doilea cumparator?"-----data radierii masinii ar putea sa va creeze probleme, nu mai repet ce am scris mai sus privind acest lucru.
Deci cu ce data a fost radiata?