avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... recalculare CM si CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

recalculare CM si CIC

As dori sa stiu cum trebuie procedat in urmatoarea situatie:
Am avut concediu medical si concediu de maternitate, apoi 2 ani concediu de crestere copil. Indemnizatiile corespunzatoare s-au calculat pe baza salariilor avute in perioada anterioara. Dupa 2 ani s-au obtinut sentinte judecatoresti definitive si irevocabile. in urma carora salariile, care au stat la baza calcularii indemnizatiilor, sunt mai mari. Cum trebuie procedat pentru a obtine recalcularea indemnizatiilor respective, caror institutii trebuie sa ma adresez.
Cel mai recent răspuns: SILVIA HORVATH , Contabil 15:30, 4 Decembrie 2012
Va adresati Agentiei de Plati si Inspectie Sociala din judetul dumneavoastra,cu adeverinta corectata si Sentinta judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege 85/2016 del_gf del_gf As vrea sa stiu daca aceasta lege se refera si la perioada concediului medical avut in 2010. Problema este urmatoarea: - pentru perioada oct 2008-mai 2011, ... (vezi toată discuția)
Calcul medie concediu medical bibacj bibacj Cum calculez media unui concediu medical pentru cineva care a fost pana acum in concediu pentru ingrijirea copilului pana la 2 ani. Apoi nu a lucrat deloc si a ... (vezi toată discuția)
Calculul concediului prenatal dupa concediu medical Ionnella Ionnella Buna ziua, In primul rand, Hristos a inviat! Paste fericit alaturi de cei dragi! As vrea sa va rog sa ma ajutati si pe mine in clarificarea unei ... (vezi toată discuția)