avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intrebare privind procesul de divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intrebare privind procesul de divort

Buna ziua!

Am primit de la sotul meu cativa mesaje (smsuri) jignitoare si am intrbarea ca daca pot sa folosesc mesajele astia in procesul de divort si care este metoda in care pot sa folosesc cel mai util? Mentionez ca numarul respectiv este al lui cu abonament. In ce forma trebuie sa salvez din telefonul meu mobil ca sa pot atasa la dosarul meu de divort.
Multumesc pentru raspuns!
Le transcrieti pur si simplu. Pe o foaie, scrise la calculator cu toate elementele necesare. Numar expeditor, numar destinatar, continut mesaj, data (zi, luna, an, ora).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa de la o societate de furnizare a serviciilor de telefonie mobila ContSters253422 ContSters253422 Sunt un utilazator al unei societati de furnizare a serviciilor de telefonie mobila, inca din anul 2007, cu un abonament (cu sms-uri si minute incluse in ... (vezi toată discuția)
Facturare abuziva orange ela76 ela76 In luna ianuarie 2011 mi s-a facturat abuziv de catre Orange, pt.luna decembrie 2010, c/v mesaje Enjoy divertisment cu tariful de 3 euro+tva/mesaj, in total ... (vezi toată discuția)
Pacaleala cu oferta de telefonie mobila Livica Livica Am semnat pe 22 august un contract pentru o oferta tentanta cu o companie de telefonie mobila. Mi s-a spus ca am 5000 de minute intr-o retea fixa si 5000 ... (vezi toată discuția)