avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire
Discuție deschisă în Executare silită

poprire

Poprirea pe salar se poate face la solicitatarea creditorului.

Creditorul a solicitat executorului ca sa se continui procedura de executare silita a bunurilor mobile si imobile.

Aceasta cerere este totuna cu cererea de executare silita prin poprire?
Cel mai recent răspuns: ContSters202285 , utilizator 08:14, 6 Decembrie 2012
Exectorul judecatoresc are competenta sa dispuna bunul in evidenta dvs fiscala asupra caruia sa instituie executarea silita pana la concurenta debitului de recuperat
bunul e si salariul? sau bunul poate fi mobil sau imobil

salariul fiind o sursa de venit, si poate doar la cererea creditorului sa puna executare silita prin poprire

asta nu inteleg

Venitul salarial este un bun, asadar este inclusa si executarea silita prin poprire.
Ultima modificare: Luni, 3 Decembrie 2012
ContSters214341, utilizator
dar daca contractul meu scrie ca girez doar cu imobilul si nu si cu alte bunuri viitoare?

are dreptul sa puna poprire si scrie si poprire fara somatie

am luat si eu documentul de la banca si l-am dus la parchet
E absolut legal.. poprirea se infiinteaza fara somatie, veti fi instiintat ca vi s-a infiintat poprire pe venituri. Puteti face contestatie la executare daca dvs credeti ca sunteti nedreptatit.
Ce ati cautat la parchet ?

Alte discuții în legătură

Somatie, ce se poate executa ? ale2012 ale2012 buna seara!am primit o somatie in care scrie ca in baza art.387 C.proc civ prin care va punem in vedere ca in termen de o zi de la primirea sau lasarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata unui credit de nevoi personale fara garantie radupe radupe Buna ziua. Am contractat un credit de nevoi personale fara garantie,pe care,din mai multe motive,nu am reusit sa-l mai achit. Banca,cum era de asteptat,a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua- posibila executare imobiliara geo-vem geo-vem Am infiintata o poprire pe salariu ,datorita unei datorii catre o banca de 10.000ron de vreo 4 luni platesc lunar ,problema e alta am primit o instiintare ca ... (vezi toată discuția)