avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire
Discuție deschisă în Executare silită

poprire

Poprirea pe salar se poate face la solicitatarea creditorului.

Creditorul a solicitat executorului ca sa se continui procedura de executare silita a bunurilor mobile si imobile.

Aceasta cerere este totuna cu cererea de executare silita prin poprire?
Cel mai recent răspuns: ContSters202285 , utilizator 08:14, 6 Decembrie 2012
pentru mine logica e ca respectam contractul si articolele din el. atata timp cat nu a prevazut in el nu poate sa se indrepte asupra salariului.

daca prevedea ceea ce scrie in codul civil da ..putea

dar daca el nu si-a pus clauze atunci e logic ca creditorului i-a ajuns imobilul si a crezut la vremea respectiva ca mobilul atat valoreaza cat creditul. el nu a prevazut atunci criza , cum nici noi, si atunci intervine imposibilitatea platii din vina creditorului pentru ca nu a prevazut criza si multe altele, de ce numai vina mea.

contractul de credit este un contract de vointa al ambelor parti, deci ambele parti si-a asumat raspunderea. de ce numai debitorul isi asuma acum vina? creditorul de ce nu?

apoi legat de executarea prin popritre, cand el nu stie care e creanta certa si iligibila cum poate pune popriere pe baza unui fost titlu executoriu, care nu mai sta in piciaore?

vreau raspunsuri bune

si mai intreb ceva, exista ceva spete deja pe imposibilitatea platii din vina creditorului?
Ultima modificare: Joi, 6 Decembrie 2012
ContSters202285, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie, ce se poate executa ? ale2012 ale2012 buna seara!am primit o somatie in care scrie ca in baza art.387 C.proc civ prin care va punem in vedere ca in termen de o zi de la primirea sau lasarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata unui credit de nevoi personale fara garantie radupe radupe Buna ziua. Am contractat un credit de nevoi personale fara garantie,pe care,din mai multe motive,nu am reusit sa-l mai achit. Banca,cum era de asteptat,a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua- posibila executare imobiliara geo-vem geo-vem Am infiintata o poprire pe salariu ,datorita unei datorii catre o banca de 10.000ron de vreo 4 luni platesc lunar ,problema e alta am primit o instiintare ca ... (vezi toată discuția)