avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Valabilitate acte auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Valabilitate acte auto

Buna seara ,am si eu o nelamurire daca ma puteti ajuta .Am cumparat o masina si am facut contract de vanzare -cumparare cu proprietarul care a scos masina si de la fisc , cat mai pot circula asa cu ea ? Si daca puteti sa-mi spuneti pasii care ar trebuii sa-i parcurg stiu ca trebuie sa merg la rar dar nu stiu daca trebuie prima data la primarie sau rar,politie?Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: mioara24 , utilizator 20:23, 2 Decembrie 2012
Finalizarea procedurii de inmatriculare autovehicul, legal,are termen de 30 de zile de la achizitie
Initial rar ,ulterior politie,autoritatea fiscala
Multumesc frumos pentru raspuns ,sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot circula cu masina in momentul de fata???? babasu babasu Va rog, sa imi dati un raspuns concis Am cumparat o masina, la ea am toate actele, carte de identitate si certificat de inmatriculare. Masina in acte este ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare autoturism c0stel c0stel Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa gasesc o solutie potrivita pt o problema . Am achizitionat de la o ruda apropiata un autovehicul second hand destul de ... (vezi toată discuția)
Acte auto, masina neinmatriculata, legal fara rar. Georgiana 99 Georgiana 99 Buna ziua, urmeaza sa cumpar o masina inmatriculata in Spania, proprietarul fiind roman, masina circula in Romania cu numere de Spania, urmeaza sa merg sa ... (vezi toată discuția)