avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Incalcare interdictie in Elvetia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Incalcare interdictie in Elvetia

Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati cu informatii in legatura cu incalcarea unei interdictii de intrare in Elvetia. Am un prieten care este plecat in Elvetia si a fost prins conducand fara permis desi avea interdictie de 2 ani in aceasta tara. Interdictia a primit- o pentru furt din buzunare si o amenda neplatita.Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati sa- mi spuneti care ar fi pedeapsa pentru aceste fapte, pentru ca inca nu a sunat nimeni sa ne spuna cat trebuie sa stea acolo. Mentionez ca a trecut deja o saptamana de cand s-a intamplat acest lucru si noi am aflat de la fratele lui care era impreuna cu el cand s-a intamplat. De acolo nu am primit nici un telefon care sa ne anunte. Va avea drept macar la un telefon? Va multumesc mult! O seara frumoasa!
Cel mai recent răspuns: Dragosbariz@yahoo.com , utilizator 05:45, 4 Ianuarie 2023
Ce sa intamplat cu sotul tau cat timp a fost retinut am aceeasi problema cu sotul doar ca el avea 7 ani interdictie si a incalcato

alymara a scris:

buna ziua am.o intrebare
Sotu a avut din 2013 interdictie pe 5 ani
Acuma o săptămână am fost in elvetia si la vama la reținut
Desi interdicția no mao are dc este arestat
Ami puteti da o informatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestat in elvetia maryus_dbo maryus_dbo am un prieten arestat in elvetia,banuiesc ca pentru furt de metale grele.politia din elvetia a contactat familia,dar nu au dat niciun detaliu,au spus doar ca ... (vezi toată discuția)
Situatie de furt in elvetia Andreea4443 Andreea4443 Buna seara. Am un prieten care este plecat in Elvetia de doua saptamani,iar acum o saptamana i-a fost sunata familia de catre cineva din politia de la Zurich ... (vezi toată discuția)
Iubitul meu are o interdictie pentru elvetia si a incercat sa ... Dragosbariz@yahoo.com Dragosbariz@yahoo.com Iubitul meu are o interdictie pentru Elvetia si a incercat sa intre dar a fost retinut la vama stie cineva ce se poate intampla? Mentionez ca a fost arestat ... (vezi toată discuția)