Buna ziua as avea si eu o intrebare?Am 4 parcele din titlu de propritate pe care le detin inpreuna ca alte 2 rude,una dintre rude a-mi spune ca deschide proces pentru inpartire, se poate ca prin proces sai dea numai o singura parcela,sai ai da partea din fiecare parcela?VA MULTUMESC
Se va imparti cat mai comod pentru fiecare. Va depinde si de ce pretentii are reclamantul, de latimea parcelelor, de distanta pana la drumul de acces, de pozitia parcelelor, se va avea in vedere ca prin hotararea care se va pronunta sa aveti drepturi egale.
Nu vreti sa impartiti pe cale amiabila si sa nu mai ajungeti in instanta ?
Eu doresc rezolvarea pe cale amiabila asta inseamna sa fim toti 3 de acord cu vanzarea unor parcele la cel mai bun pret al pietei ex o parcela are 5000 mp cu o deschidere de 16 ml parcela aceasta la momentul asta sar vinde cel mai bine pentru ca sa construit in zona,iar da instanta castig asupra numai unei parcele din cele 4 pe care le avem suprafta totala este de 15000mp care sar inparti in 3
Drum de servitute
SANTIER
Buna ziua!
Pe o parcela de 280 mp. suntem 4 proprietari. Mama si 3 copii. Unul din ei (ii spunem A) a construit o casuta de 35 mp amprenta in coltul ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren
smara_radu
salut!
am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns: suntem 3 prieteni si dorim sa cumparam un teren (terenul este de 2700 mp, deci rezulta cate 900 mp de ... (vezi toată discuția)
Front stradal
radugr
Buna ziua,
detin un teren de aprox. 2000 mp din care as putea vinde o parte. Dimensiunile lui sunt de 20 ml deschiderea la strada (frontul stradal) si peste ... (vezi toată discuția)