Buna ziua,
conf lg nr.230/2011,avem dreptul sa acordam salariatilor ,conf hot.jud.irevocab. 5% in 2012 ,aferent hot castigate pana in 31.12.2011.
intrebarea este daca am hot.judec.irevocab castigate in 2012 ce procent aplic tot 5%? sau le platesc integral ?
va rog sa specificati si coeficientul de inflatie !
multumesc frumos !
Este gresit ... OG nr.17/2012 prevede :
Art. 14
(1) Incepand cu data intrarii in vigoare a prezentei ordonante, plata neefectuata a sumelor stabilite prin hotarari judecatoresti reprezentand drepturi de natura salariala stabilite in favoarea personalului din sectorul bugetar, devenite executorii in perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2012, se va realiza in aceleasi conditii cu cele prevazute de Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 71/2009 privind plata unor sume prevazute in titluri executorii avand ca obiect acordarea de drepturi salariale personalului din sectorul bugetar, aprobata cu modificari prin Legea nr. 230/2011, ale carei dispozitii se aplica in mod corespunzator.
In acest caz, avem:
a) în anul 2012 se plăteşte 5% din valoarea titlului executoriu;
b) în anul 2013 se plăteşte 10% din valoarea titlului executoriu;
c) în anul 2014 se plăteşte 25% din valoarea titlului executoriu;
d) în anul 2015 se plăteşte 25% din valoarea titlului executoriu;
e) în anul 2016 se plăteşte 35% din valoarea titlului executoriu.
Drepturi banesti
Daniel1900
Buna ziua! Lucrez la o Gradinita de stat in judetul Timis! Am castigat un proces care este irevocabil si trebuie sa imi dea suma de aprox 100 de milioane ... (vezi toată discuția)