avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... tatal sa ia stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

tatal sa ia stimulent de insertie

Buna ziua ,sotul meu ia stimulent de insertie dar la firma care a lucrat se inchide din 5 decembrie ,sotul meu se angajeaza in alta parte mai ia stimulentul de insertie multumesc
Cel mai recent răspuns: simonaoti , utilizator 09:43, 4 Decembrie 2012
Chiar daca va lucra la alt angajator sotul dvs. va primi in continuare stimulentul de insertie atata timp cat va avea venituri din salarii.
Ultima modificare: Luni, 3 Decembrie 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie pana la 2 sau 3 ani? Augusta92 Augusta92 Buna ziua! Eu nu am lucrat, sotul nu a intrat in ccc si a continuat sa lucreze si ia si stimulent insertie de la inceput. Intrebarea mea este :va primi ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie ioanagliga ioanagliga Buna ziua Am si eu o intrebarea referitoare la primirea stimulentului de insertie. Sotul meu lucreaza si poate beneficia de primirea stimulentului de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Crisxtn Crisxtn buna ziua in decembrie trebuie sa ma intoc la munca pt a primii stimulul de insertie, dar daca imi dau demisia si ma angajez doar in ianuarie, mai am dreptul ... (vezi toată discuția)