avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie pana la 2 sau 3 ani?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie pana la 2 sau 3 ani?

Buna ziua! Eu nu am lucrat, sotul nu a intrat in ccc si a continuat sa lucreze si ia si stimulent insertie de la inceput. Intrebarea mea este :va primi stimulent pana implineste copilul 2 ani sau pana la 3 ani? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:43, 5 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reluarea activitatii cu minim 60 de zile inainte de implinirea varstei de doi ani, da dreptul angajatului de a beneficia de stimulent de insertie pana la implinirea varstei de trei ani de catre copil.
Sotul dvs va primi stimulent pana implineste copilul 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie cafeaculapte cafeaculapte Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac si de ce acte am nevoie sa renunt la concediu crestere copil si sa primesc stimulentul de insertie. Incep ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie 2016 smileylory smileylory Buna. Daca fiica mea implineste 2 ani in decembrie 2016, iar sotul nu isi va lua ultima luna \"concediul tatalui\", pentru a beneficia de stimulentul de ... (vezi toată discuția)
Ccc luna aferenta tatalui CATIS CATIS Vreau sa ma intorc pe1 septembrie la munca (CCC-ul meu de 2 ani se termina pe 15 ianuarie 2017). Tatal ar trebui sa intre in luna lui de concediu la 1 ... (vezi toată discuția)