avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inchiriere imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inchiriere imobil

va rog sa imi spuneti care este procedeul inchirierli unui imobil ?am contractul as face un depozit de garantie tip ecscrow,.Acest contract are putere in momentul in care se intampla ceva ?eventual care sunt costurile de a fi legalizat de notar si daca legalizarea presupune automat inregistrarea la finante ?sfatuiti ma ,!
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 12:15, 3 Decembrie 2012
Contul ecscrow este solutia optima, pe scurt. acesta presupune asumarea obligatiei de catre chirias de a incasa anumite sume de bani in acest cont, iar in cazul neplăţii chiriei, plata se va efectua din acest cont pana la concurenţa sumei datorate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract administrare intre proprietari Mircea_123 Mircea_123 eu cu un prietenul de al meu detin un imobil. I-am facut procura de administrare, cu care a inchiriat imobilul. In contract scrie un cont unde sunt virati ... (vezi toată discuția)
Neprezentarea chiriasului la predarea apartamentului ralucagr ralucagr Buna ziua. In calitate de proprietar, in luna decembrie 2022 am inchiriat un apartament de 3 camere. In aprilie 2023 am dat notificare cf contract, denuntand ... (vezi toată discuția)
Evacuare chirias rau platnic Get0dac Get0dac Buna ziua. Sunt in urmatoarea situatie: Acum trei ani am acordat un imprumut cu garantie imobiliara (o garsoniera), unei cunostinte. Din imprumutul initial ... (vezi toată discuția)