Acum aproape 2 luni de zile am fost inundata de catre un vecin. Asiguratorul a venit a facut constatarea si totul a fost in regula. Eu am tinut legatura cu persoana care instrumenta dosarul de dauna (am trimis pentru dosar o adeverinta de la asociatia de locatari, asa cum mi-a cerut). Nu mi s-a mai cerut altceva pentru dosar. Acum dupa aproape 2 luni de zile de la incident m-am trezit cu-n telefon de la alta persoana, care mi-a spus ca a preluat dosarul meu, si mi-a cerut sa aduc de la Primarie o adeverinta ca mi s-a schimbat denumirea strazii. Mentionez ca numele strazii a fost schimbat acum 30 ani.
Mi s-a parut ciudat ca mi-a cerut acest lucru (si dupa atata timp)...
As vrea sa va intreb daca au dreptul sa-mi ceara acest lucru? Asta inseamna ca ma pun pe drumuri si pe la cozi, ca sa tergiverseze rezolvarea dosarului... Nu ar trebui sa verifice ei adresa din contract.
Ps. Eu , chiar anul trecut, am mai avut o problema cu o firma de asigurare si nu mi s-a cerut sa aduc nici un certificat de la Primarie.
In masura in care exista o neconcodanta in ceea ce priveste denumirea strazii, lucru care rezulta din actele de la dosar (contract de vanzare cumparare, polita asigurare, extras de carte funciara, CI, etc), ar putea sa ceara acest lucru pentru a clarifica problema. Adeverinta se obtine de la Primarie pe baza unei cereri si a dovezii achitarii unei taxe si nu ar trebui sa fie prea mare birocratia.
Nomenclator stradal
18bubu
In cazul in care actele mele de proprietate sunt pe o adresa care intre timp s-a schimbat in sensul ca este un alt nume de strada sau nr.influenteaza in vreun ... (vezi toată discuția)