avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod CAEN comecializare ambalaje de plastic produse ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod CAEN comecializare ambalaje de plastic produse alimentare

buna ziua
care este codul CAEN pt comercializarea in tara si in afara tarii al materialelor plastice pt ambalat produse alimentare??
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 14:42, 3 Decembrie 2012
Nu exista un astfel de cod CAEN. Daca dumneavoastra le fabricati ati putea folosi codul 2016 - fabricarea materialelor plastice în forme primare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre coduri caen Lusium Lusium Buna ziua! Doresc sa infintez un sc cu obiect principal de activitate achizitii de fructe de padure , procesare si distribuire. Din cate am cautat nu exista un ... (vezi toată discuția)
Vanzare deseuri - necesitatea unei autorizatii de mediu gabrieladina gabrieladina Am nevoie de autorizatie de mediu,in stiuatia in care firma mea,al carui obiect principal de activitate este comercializarea materialelor de constructii vinde ... (vezi toată discuția)
Pfa sau atestat de producator + carnet de comercializare? iignat iignat Buna ziua! Am mare nevoie de ajutorul vostru In primavara aceasta as vrea sa deschid o mica afacere, o gradina de legume crescute eco ( fara certificat ... (vezi toată discuția)