avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... MAI - Parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

MAI - Parchet

O intrebare despre "bucataria" MAI-PARCHET.

Daca formulez o cere de audiere de martori,etc... la parchet... iar dosarul este la politie, procurorul va trimite toata cererea mea la POLITIE sau va trimite doar:

Sa se audieze martorul X,Y,Z ?!
Cel mai recent răspuns: kisso , utilizator 00:25, 4 Decembrie 2012
Nu ati precizat daca plangerea initiala a fost adresata parchetului sau direct la politie
Plangerea penala? direct parchetului, iar ei o trimit politiei spre investigare.

Idee e ca daca vrea ca martorul x,y,z sa fie audiati si tinandu-se cont de intrebarile mele, procurorul sa nu scrie "sa se audieze x,y,z" si sa uite sa ii mai zica la politist si intrebarile,etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar trimis catre parchet in caz de victime. xuser xuser De fiecare data cand este vorba de victime umane, politia trimite dosarul procurorului? Ce trimite defapt? procesul verbal de constatare sau ce? Am auzit ca ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva ordonantei lorand95 lorand95 Am facut o plangere impotriva ordonantei date de procuror la Tribunal in luna Mai pentru netrimitere in judecata si aplicare unei amenzi administrative, iar in ... (vezi toată discuția)
Martor sau parte vatamata mary6 mary6 Buna seara.Daca persoanele x,y si z in calitate de martori ai partii vatamate in urmarirea penala ,le sant luate declaratii de martori iar 10 zile mai tarziu ... (vezi toată discuția)