avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii somaj
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

somaj

as vrea sa stiu daca pot opta pentru somaj in conditiile in care contractul meu de munca este limitat de 1 an de zile (am avut contract de 6 luni si un an )iar in momentul in care eu vreau sa-mi iau somaj fac 1 an si 11 luni pe contract
Cel mai recent răspuns: Simion Eugenia , Contabil 12:15, 4 Decembrie 2012
ca sa puteti lua somaj trebuie sa aveti ultimele 12 luni lucrate
contractul meu expira in iunie ,eu in momentul asta pot opta pentru somaj?,am ultimele 12 luni lucrate
Firma trebuie sa va inchida contractul de munca si sa va dea in somaj, sa completeze o adeverinta necesara la ALOFM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical anacami2 anacami2 buna ziua.o prietena are urmatoarea problema. a fost depistata cu caner mamar , iar din 21.07 va incepe chimioterapia.problema este urmatoarea: cu 25iunie ni ... (vezi toată discuția)
Conditie lilicrin lilicrin De ce mi s-a spus ca trebuie sa aiba ultimile 12 luni lucrate fara intrerupere pentru a beneficia de somaj nu mai este valabil art. 34 cf caruia \\"1) ... (vezi toată discuția)
Eliberare carte de munca gabi_... gabi_... am incetat activitatea pe data de 5 ian anul curent fiind disponibilizat.intrucat nu mi s-a eliberat cartea de munca de catre firma la care am lucrat recte PIC ... (vezi toată discuția)