avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... membru in comisia de votare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

membru in comisia de votare

buna ziua.
un functionar public care nu este membru al unui partid politic poate fi delegat membru din partea unui partid in comisia de votare??
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 11:47, 7 Decembrie 2012
Da, se inscrie la urgenta.
de ce sa se inscrie? :-/ legea nu prevede ca din sectiile de votare fac parte membrii partidelor politice, ci membri desemnati de partidele politice. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public de conducere si membru in biroul sectiei de votare. nu este situatie de incompatibilitate? klaudia772001 klaudia772001 O secretar de comună, funcționar public de conducere, este desemnată ca si membru din partea unui partid politic in biroul sectiei de votare. Este ... (vezi toată discuția)
Despre referendum lupu mihaela lupu mihaela buna seara.... am o intrebare, daca sunt functionar public, pot participa in comisie la referendum , fara sa am probleme;mentionez ca trebuie sa completez o ... (vezi toată discuția)
Fotografiere liste electorale suplimentare de catre membrii delegati ai partidelor webberas webberas Buna ziua, La turul 1 de scrutin al alegerilor prezidentiale din 2019 am participat ca mebru delegat la o sectie de vot din Bucuresti, In timpul procesului ... (vezi toată discuția)