avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... nerespectarea HCL
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

nerespectarea HCL

buna ziua.ce se poate intampla,in momentul in care un primar nu respecta o hotarare a consiliului local???are dreptul prin lege sa nu o respecte???tot el venind si cu initiativa acestei legi,sa aprobat in unaminitate de voturi,apoi nu a mai tinut cont de acea lege.va multumesc anticipat.

Ultima modificare: Marți, 4 Decembrie 2012
dumbo_07, utilizator
Cel mai recent răspuns: dumbo_07 , utilizator 14:29, 4 Decembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sanse sunt pentru adoptarea unei initiative cetatenesti in consiliul local? MARCEL MOLNAR MARCEL MOLNAR 5% din cetatenii cu drept de vot au depus in consiliul local un proiect de hotarire prin procedura de initiativa cetateneasca, dar a fost respins, motivul ; ... (vezi toată discuția)
Anulare hotarare consiliu local de catre prefect bil63 bil63 Buna ziua, Stimate doamne, stimati domni, Am sa caut sa fiu cat mai succint cu putinta. In luna august am inregistrat o cerere adresata consiliului local ... (vezi toată discuția)
Rezilere contract concesiune ile@n@ ile@n@ Buna ziua Am o problema , daca ma poate lamuri cineva In baza unei hotarari a consiliului local s-a hotarat concesiunarea unei suprefete de teren unei firme ... (vezi toată discuția)