avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Taxa pentru agentie de voiaj
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Taxa pentru agentie de voiaj

Am cumparat de curind un bilet de avion de pe site-ul unei agentii de voyage online.
Pentru asta am folosit un card Visa.

A doua zi primesc un mail de la ei cum ca taxa pentru agentie (in valoare de 9 euro) nu ar fi fost retinuta ( din cauza unei erori sistem). Intr-adevar pe extrasul de cont nu aparea taxa respectiva.
Agentia imi spune acum ca trebuie sa platesc aceasta taxa; am verificat pe site-ul companiei aeriene (Air France) si biletele sunt confirmate. Deci eu nu as avea de ce sa platesc aceasta taxa, e vina lor ca nu si-au retinut-o la momentul platii biletelor, nu ?

Agentia recunoaste ca biletele sunt valide dar ma ameninta ca voi avea probleme la imbarcare, pentru ca pot mentiona pe bilet 'Plata bilet incompleta'.

Credeti ca pot sa am probleme in acest caz ?

Merci


Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 13:50, 5 Decembrie 2012
Va asteptati sa va spunem sa nu platiti serviciile facute de acea firma, ca nu au cum sa va impiedice imbarcarea? Sfaturi imorale sau ilegale nu veti gasi pe acest forum :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz al autoritatilor mexicane asupra cetatenilor romani Matrix05 Matrix05 Buna seara! Dupa mult research si economii, ne-am hotarat sa ne petrecem 2 saptamani in Mexic. Am incheiat un contract cu o mare agentie de turism prin ... (vezi toată discuția)
Anulare rezervare bilete avion floridecires floridecires Am facut o rezervare online pentru bilete de avion, am optat pentru plata online, cu cardul, caz in care, la efectuarea rezervarii s-a initiat si plata ... (vezi toată discuția)
Folosirea fara de drept a datelor stormzor stormzor Buna ziua problema ar fi in felul urmator cu un an urma am folosit datele de card ale unei persoane gasite pe internet pe un site de download, si am cumparat ... (vezi toată discuția)