avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperarea zilei de 31 decembrie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperarea zilei de 31 decembrie

Buna tuturor,azi la mine la firma s-a tinut o sedinta in care directorul de productie explica ca sambata o sa lucram normal adica schimbul 1 si 2 pentru recuperarea zilei de 31 decembrie 2012.In mod normal daca eram chemati sambata la lucru eram platiti 200% dar acum a zis ca o sa fim platiti 100% deoarece 31 decembrie este o zi normala,o zi de luni.Este posibil asa ceva?Eu personal nu sunt de acord cu decizia luata.Ce sa poate intampla daca nu ma duc?Ma poate pune nemotivat pe data de 31 decembrie 2012 daca nu ma duc sambata?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Masky , utilizator 20:21, 4 Decembrie 2012
Mi se pare corecta interpretarea data de catre angajator .. ziua de 31.dec.2012 este o zi normala de lucru ,,, acordandu-se liber in aceasta zi urmeaza a fi recuperata in alta zi ..

Daca nu va duceti la munca veti fi pontat absent nemotivat, urmand ca in functie de prevederle din reg.intern sa existe posibilitatea sanctionarii discplinare a dvs pentru absente nemotivate.
Am inteles si va multumesc pentru raspuns.Da,in cazul unei absente nemotivate nu o sa mai beneficiez de prima de prezenta care se ofera.Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme pontaj -zilele de 24 si 31 decembrie cristina_mihaela cristina_mihaela Buna seara .Pentru personalul tesa in luna decembrie 2012(...deoarece la o unitate de 800 salariati li s-au emis comunicari de CO la multi, unii fiind deja in ... (vezi toată discuția)
Neacordarea concediului de odihna,a zilelor de recuperare si a zilelor de sarbatoare legale marinvasile marinvasile Buna ziua.Muncesc la o multinationala producatoare de cablaje electrice auto.La inceputul lunii decembrie am semnat o hartie prin care imi exprim acordul de a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua eu lucrez într-un supermarket suntem 2 fete programul ... Cristina Bandrabur Cristina Bandrabur Bună ziua eu lucrez într-un supermarket suntem 2 fete programul este de la 06.00 - 21.30 de luni pana sâmbătă și duminică de la 08-20.00. Sâmbăta ma ... (vezi toată discuția)