Buna seara,
Daca vreau sa anulez o amenda RATB, avand in vedere ca am abonament valabil pe toate liniile, dar in acea zi mi l-am uitat acasa, este obligatoriu inainte sa platesc amenda, si mai apoi sa o contest? Sau o pot contesta direct, fara sa platesc amenda ? Ma gandesc ca este mai dificil sa o platesc si apoi sa mi se restituie cuantumul amenzii de catre RATB . Multumesc
Eu va recomand altfel, cum procedez eu cu amenzile de radar : platesc amenda in 48 de ore, adica jumatate din ea, dupa care contest procesul verbal. Plata jumatatii de amenda nu inseamna recunoasterea vinei, scrie chiar pe procesul verbal jos. Daca castig, ma duc cu hotararea de la tribunal la directia de taxe si imi recuperez banii, Daca nu castig, raman doar cu jumatate de amenda platita.
Va recomand sa faceti la fel, In acest fel, daca platiti si castigati, recuperati banii integral. Daca platiti si pierdeti, nu platiti decat jumatate. Deci, e un fel de win - win.
Amenda ratb
Fleoarca_Irina
Buna ziua.
Sambata 14 ianuarie, Am primit o amenda pe lina 182 intre titulescu si gara de nord (o singura statie). M-am urcat in masina fiindca mai aveam 5 ... (vezi toată discuția)