avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Trai in comun dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Trai in comun dupa divort

Buna ziua,as dori sa ma lamuriti intr-o problema.Am depus actele pentru divort, abia pe 10 mai 2013 este prima infatisare. Dupa terminarea divortului, daca fostul sot nu vrea sa plece din casa , sustinand ca are si el dreptul(intre noi si parinti exista un contract de vanzare- cumparare cu uzufruct viager, mama traieste, tata a decedat in 2012, deci nu se poate face partaj) si continua sa bea si sa faca scandal, noi patru( eu, mama si cei doi copii de 14 si 11 ani)cum ne aparam? Politia poate sa faca ceva mai mult decat facea cand eram casatoriti?(adica o amenda pt el si sfaturi pt mine sa divortez) . Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 09:15, 5 Decembrie 2012
incercati sa obtineti un ordin de protectie impotriva lui pe legea 217 din 2003, sub forma evacuarii sotului din locuinta comunca spre exemplu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie cota partaj deditel deditel Buna dimineata,va rog sa ma ajutati cu o problema.Am divortat in sept.2013,fostul sot nu a platit pensia alimentara celor doi copii pana in februarie 2015 cand ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager Geluti Geluti Buna ziua, am câștigat o mașină la vârsta de 14 ani, la 19 ani părinții mei au divorțat, mama m-a pus să vând mașina că spunea ea sa nu o ceara ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am si eu o intrebare. parintii mei au cumparat prin ... AiramSt AiramSt Buna ziua. Am si eu o intrebare. Parintii mei au cumparat prin contract de vanzare cumparare o casa de la bunicii mei din partea tatalui. Acestia sunt ambii ... (vezi toată discuția)