am convenit cu o persoana de pe un site de anunturi online sa facem schimb de telefoane, platind eu o mica diferenta plus taxele de transport (posta romana). am hotarat sa trimitem amandoi telefoanele in aceeasi zi. dupa ce l-am trimis pe al meu l-am sunat si el a spus ca l-a trimis de dimineata. a trecut termenul de livrare si neprimind nimic l-am sunat din nou dar nu a mai raspuns. reusind sa-l prind putin pe mess mi-a spus ca el nu a mai trimis telefonul ca a primit coletul de la mine gol doar cu niste polistiren in el. nu il cred deoarece la telefon a zis ca l-a trimis pe al lui. care ar fii calea de urmat?
In mod evident este vorba despre o escrocherie. Ar trebui sa va adresati institutiilor abilitate, adica Politie sau Parchet cu plangere penala. Nu comentez faptul ca veti avea dificultati in a dovedi ceea ce sustineti, ci dimensiunea prejudiciului in raport cu efortul financiar presupus de demersurile pe care ofiterul de politie, procurorul, judecatorul ar trebui sa le faca pentru a lamuri cum ati trimis dvs. un telefon unei persoane pe care nu ati cunoscut-o, despre care nu stiti nimic dar in care aveati incredere. Va trebui ca dvs. sa decideti pe viitor daca este in ordine sa transmiteti bunurile dupa un schimb de telefoane.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Teapa pe olx
Ionut120797
Buna ziua! Duminica m-a sunat un respectiv pentru telefonul meu de pe olx. Mi-a spus sa facem un schimb. Eu sa ii trimit telefonul meu si el mie in aceeasi zi ... (vezi toată discuția)