avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reprezentant legal SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reprezentant legal SRL-D

Buna ziua.
Prietenul meu a deschis un SRL-D si este si administratorul societatii si mai are un asociat. In prezent eu sunt cea care se ocupa de societate (semnare contracte de prestari servicii, facturi, chitante, depunere declaratii si orice alte documente necesare). In acest sens am facut un document prin care el imi deleaga atributiile mai sus mentionate si faptul ca pot semna documente in numele lui. Este suficient acest document sau este necesar sa mergem sa facem si o procura la notar? Mentionez ca eu nu sunt angajata societatii si nu am calitate de actionar.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 14:42, 5 Decembrie 2012
Pentru a fi "in regula" din punct de vedere legal, aveti urmatoarele variante:
1. Dvs. personal incheiati un contract individual de munca cu angajatorul societatea comerciala iar prin fisa postului va sunt alocate aceste atributii si indatoriri.
2. Pentru fiecare operatiune in parte, primiti o procura speciala, autentificata, prin care sunteti mandatata de catre adminsitratorul societatii sa indepliniti anumite obligatii. In aceasta situatie, este necesar acordul asociatilor pentru ca administratorul sa delege atributiile sale unei terte persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de semnatura roxxicutzz roxxicutzz Buna, As vrea si eu sa stiu exact ce imi trebuie ca angajatorul meu sa ma imputerniceasca cu drept de semnatura a tuturor documentelor la itm. Trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Delegare atributii de catre administrator robicoco robicoco Administratorul unui SRL(numit printr-o hotarare AGA a asociatului unic) isi poate delega atributiile(drept de semnatura) de exemplu contabilului sef printr-o ... (vezi toată discuția)
Imputernicire de administrare SFARTZ ANDREEA SFARTZ ANDREEA as vrea sa stiu de ce documende este nevoie pentru a face aceasta imputernicire la notarul public...adica administratorul vrea sa nu mai auda de mers pe ici pe ... (vezi toată discuția)