avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... problema la cadastru si intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

problema la cadastru si intabulare

Revin cu problemele mele care parca nu se mai termina! Deoarece in actul de vanzare cumparare, din anul 1997, al apartamentului, notarul a trecut, cred ca obligat, ca bunul dobandit doar pe numele meu cu fonduri de la parintii mei,devine bun comun cu sotul meu, sunt pusa in situatia ca la 6 ani de la divort, sa-l trec pe fostul meu sot in registrul fiscal, unde am fost decat eu din anul 1997,si apoi sa fac un partaj voluntar. Mi se pare ca este ceva "contra naturii"....Nu mai stiu ce sa fac, persoana care se ocupa de actele mele si-a incasat banii si eu raman cu problemele si cu nervii intinsi la maxim.
Mie mi s-ar parea mult mai corect ca totul sa se rezolve in instanta, adica, o cerere catre judecatorie si o tranzactie intre fostul meu sot si mine, prin care sa se stabileasca faptul ca apartamentul este doar al meu, exact asa cum este stipulat in actul de vanzare-cumparare. Ce parere aveti????
Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/uti...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
Cel mai recent răspuns: gabib777 , utilizator 07:59, 6 Decembrie 2012
puteti face un partaj voluntar si la notariat si se rezolva toate problemele
As vrea eu sa fie asa usor, dar partajul voluntar se face dupa ce exista cadastru si intabulare, deci nu se poate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cadastru-intabulare gabib777 gabib777 Buna ziua. Parintii mei mi-au achizitionat un apartament, in anul 1997, doar pe numele meu, desi eram casatorita, in actul de vanzare fiind trecuti ca ... (vezi toată discuția)
Cum pot descoperi un certificat de deces? cosarpavel cosarpavel Instanta solicita prezentarea certificatului de deces al unui cetatean despre care eu stiu doar ca si-a inregistrat propritatea(care ma intereseaza, un loc ... (vezi toată discuția)
Deschidere masa succesorala komisarul komisarul Buna ziua, Si eu sunt interesata de deschiderea succesiunii, in urma decesului tatei, in 20.05.2013. La moartea mamei , in urma cu 22 de ani, tata nu a dorit ... (vezi toată discuția)