avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii plata avansului din salarii aferent lunii noiembrie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

plata avansului din salarii aferent lunii noiembrie

plata avansului din salarii aferent lunii noiembrie a fost platit in luna decembrie,la ce luna il inregistrez in contabilitate?Eu l-am considerat la 30.11.12,seful meu il vrea la dec.ce pot face in situatia data si care este articolul care reglementeaza acest lucru.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:08, 5 Decembrie 2012
Lista de avans chenzinal este un document justificativ care atesta plata unei parti din salariu inainte de data lichidarii. Se inregistreaza in registrul de casa sau apare in extrasul de cont (in functie de modul de plata: cu numerar sau pe card) la data in care s-a facut plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avans si lichidare salarii euely euely Buna ziua, am urmatoarea situatie: doresc sa ii platesc avans unui salariat pe luna Septembrie si vreau sa stiu daca exista un act legal pe care trebuie sa il ... (vezi toată discuția)
Am un sold foarte mare la registrul de casă pentru luna septembrie. aș vrea sa ma duc cu ridicările de numerar din bancă din septembrie pe luna octombrie, pot să fac acest lucru? ionela11 ionela11 Buna ziua, Am in luna septembrie un sold foarte mare la registru de casa. As vrea sa ma duc cu ridicarile de numerar din banca in luna septembrie pe luna ... (vezi toată discuția)
Cash direct din bancomat gdec gdec Salutare la toti! Poate s-a mai discutat, dar eu nu am gasit nimic acum, asa ca intreb si eu: patronul retrage numerar cu cardul firmei din bancomat de pe ... (vezi toată discuția)