avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cautiune
Discuție deschisă în Executare silită

cautiune

Buna ziua. As dori sa cer prin ordonanta presedintiala suspendarea executarii silite a unui imobil. Mentionez ca sunt terta parte, dobanditorul actual al imobilului. Exista posibilitatea de a nu plati cautiunea avand in vedere ca nu sunt eu debitorul ci terta parte prejudiciata prin aceasta executare? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:03, 5 Decembrie 2012
Una dintre conditiile legal impuse in vederea analizarii cererii de suspendare a executarii silite este plata cautiunii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare executare silita Borza Borza Buna, va rog sa ma lumineze cineva in urmatoarea problema.Am depus o contestatie la executare prin care am cerut ca prin incheiere sa se suspende executarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita. ada92 ada92 Buna ziua. Sunt proprietarul unui imobil si conf. hot. def. si irevocabile nu-l pot scoate pe chirias afara pana nu-i platesc o suma de bani deoarece a adus ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare JohnJohn JohnJohn Buna seara! A fost inceputa executarea silita prin poprire cont pt un debit (25500 lei). Este vorba de executarea unei sentinte definitive pronuntata de ... (vezi toată discuția)