avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... de la consilier juridic la avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

de la consilier juridic la avocat

Buna seara! Este adevarat faptul ca daca esti angajat ca si consilier juridic timp de minim 7 ani, poti sa dai la avocatura fara sa mai sustii examen??
Cel mai recent răspuns: mihaibargaoanu , utilizator 11:31, 12 Decembrie 2012
Nu-i adevarat...:)
este adevarat ca dupa 5 ani de activitate, poti sustine examenul de definitivat direct in avocatura;)
multumesc... sa inteleg ca nu voi mai fi avocat stagiar, ci avocat definitiv in cazul in care timp de 5 ani sunt consilier juridic, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema nayra nayra Buna ziua tuturor, M-am inscris recent pe acest forum si am citit multe din intrebarile si raspunsurile de pe acest forum.Poate cineva ma lamureste .Sunt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, stiu ca acum , in intervalul 26.07.2021-20.08.2021 ... alexank alexank Buna ziua, stiu ca acum , in intervalul 26.07.2021-20.08.2021 se fac inscrieri pentru primirea in profesie ca si avocat stagiar/definitiv. Stiu ca, in anii ... (vezi toată discuția)
Definitiv sau stagiar? Romică Stoica Romică Stoica O persoana care si-a dat recent definitivatul in functia de consilier juridic, si la luat, a luat examenul de admitere in barou. Acesta va fi avocat definitiv ... (vezi toată discuția)