avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Bilet la ordin
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Bilet la ordin


In urma unui contract de prestari servicii intre societatea mea si o alta societate, am emis un Bilet la Ordin drept garantie de plata pe toata suma pentru serviciile ce urmau a fi facute. Pentru prima etapa de lucrari, am primit o situatie de lucrari si o factura pe care am platit-o prin virament bancar urmand ca pentru restul de lucrari ce trebuiau facute sa se plateasca dupa primirea situatiei de lucrari si a facturii aferente etapei a doua. Desi etapa a doua de lucrari nu a mai fost realizata de prestator, totusi el a introdus B.O. la banca luandu-mi din cont banii pentru lucrarile nerealizte de acesta.

Aceatsta fapta se poate incadra ca inselaciune ?
Cum pot sa-mi recuperez banii ?

Alte discuții în legătură

B.o. garantie anca.m anca.m Buna ziua. Am o nelamurire. O cunostinta apropiata este administrator unic la un srl, obiect de activitate transporturi rutiere. Are o factura neachitata la un ... (vezi toată discuția)
Bilete la ordin furate si introduse in banca de autor Mobirent Mobirent Pe scurt, autorul parteneri de afaceri la un momentdat, a intrat in posesia unor bilete la ordin ( 2 la nr), in mod fraudulos, sustragandu-le din mapa ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin ContSters233538 ContSters233538 Am primit din partea unei firme un bilet la ordin in baza unei discutii care am avut-o cu adminitratorul acelei firme pt. o colaborare .Respectiva firma a ... (vezi toată discuția)