avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertiza extrajudiciara de umbrire/insorire
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertiza extrajudiciara de umbrire/insorire

Ordinul nr. 536 din 06/23/1997
CAPITOLUL I - Norme de igiena referitoare la zonele de locuit

Art.2
Amplasarea cladirilor destinate locuintelor trebuie sa asigure insorirea acestora pe o durata de minimum 1 1/2 ore zilnic, la solstitiul de iarna, a tuturor incaperilor de locuit.



ceea ce nu inteleg e ca daca acest text se refera la lumina naturala sau 'vazutul' soarerului din fiecare incapere in timpii reglementati..???
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:48, 7 Decembrie 2012
Din dex: "ÎNSORÍ, însoresc, vb. IV. Refl. 1. A se însenina, a apărea soarele. 2. A sta la soare, a se încălzi sau a se bronza la soare".
stie cineva un expert care sa imi faca o expertiza extrajudiciara de umbrire/insorire?
tre sa fie specializat si pe constructii si pe astronomie...dupa cum indica textul legal de mai sus
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 6 Decembrie 2012
ContSters267790, utilizator
Incercati pe site-ul ministerului justitiei, in lista de experti/ specialisti tehnici judiciari. Un expert / specialist tehnic judiciar, care detine si autorizatie de la ministerul de resort, va poate face si o expertiza tehnica extrajudiciara, pentru uzul dvs. personal.
Puteti cauta si pe internet, de exemplu aici [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un topograf autorizat cat b poate face expertize extrajudiciare? ... rdhoratiu rdhoratiu Un topograf autorizat cat B poate face expertize extrajudiciare? Care este legea sau ordonanta care reglementeaza expertizele extrajudiciare? Potrivit OG. nr 2 ... (vezi toată discuția)
Un investitor imobiliar a inceput constructia unui bloc de peste 20 m inaltime ,langa locuinta mea proprietate personala RodicaPetrescu RodicaPetrescu Buna ziua As dori sa stiu ce pot face pentru a stopa construirea unui bloc la numai sapte metri distanta de locuinta mea.Arat ca blocul va fi situat in partea ... (vezi toată discuția)