avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune cu cantec
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune cu cantec

buna seara
va rog sa ma invatati cum sa fac in cazul in care la succesiune (la notar ) nu se prezinta unul din mostenitor (nu vrea sa vina din cauza ca este nemultumit cu partea care ii revine?
Cum se procedeaza in continuare ca succesiunea a aiba loc?
Am inteles ca prin instanta
Cum anume ?
Care sunt pasi de urmat?
Cel mai recent răspuns: domnul_01 , utilizator 08:06, 6 Decembrie 2012

Depuneti acţiunea de chemare în judecată la instanţa de la ultimul domiciliu al defunctului

cu cine trebuie luata legatura .prima data
ce taxe sunt de platit
cine le suporta
Mergeti la notarul de la ultimul domiciliu al defunctului, mostenitorii vor fi citati de notar de maxim 3 ori, daca nu se vor prezenta, se va suspenda succesiunea si se va putea face recomandare pt definitivarea succesiunii prin instanta.
ce taxe sunt de platit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune succesiva in instanta magda popescu magda popescu Buna ziua! Revin cu o intrebare. Pentru o succesiune care nu s-a facut de peste 20 de ani si care implica si deschiderea altor succesiuni dupa persoane ... (vezi toată discuția)
Solutie succesiune Hamann Hamann Buna ziua, spuneti-mi va rog ce solutie/solutii as avea in urmatorul caz: -ar fi vorba de o masa succesorala de un teren 10 ha si un imobil ... (vezi toată discuția)
Taxa de succesiune stefan_claudia stefan_claudia Buna seara, am si eu unele nelamuriri in privinta taxei de succesiune. Tata a decedat de curand si vrem sa deschidem taxa de succesiune. Vreau sa precizez ca ... (vezi toată discuția)