avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... urgent.....!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

urgent.....!

Va rog un ajutor din partea dumv, pentru a -mi recupera salariile castigate in instanta ce trebuie sa fac mai departe ?ce acte imi trebuiesc la executor judecatoresc?Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:19, 13 Decembrie 2012
Care este art . care-l obliga pe execut jud sa calculeze rata inflatiei ? Iar daca nu vrea , cui sa ma adresez...........? multumesc anticipat
Art. 371^2 C.proc.civ.
Pot fi executate silit obligatiile al caror obiect consta in plata unei sume de bani, predarea unui bun ori a folosintei acestuia, desfiintarea unei constructii, plantatii ori altei lucrari sau in luarea unei alte masuri admise de lege.
Daca titlul executoriu contine suficiente criterii in functie de care organul de executare poate actualiza valoarea obligatiei principale stabilite in bani, indiferent de izvorul ei, se va proceda, la cererea creditorului, si la actualizarea acestei sume. In cazul in care titlul executoriu nu contine niciun asemenea criteriu, organul de executare va proceda la actualizare in functie de rata inflatiei, calculata de la data cand hotararea judecatoreasca a devenit executorie sau, in cazul celorlalte titluri executorii, de la data cand creanta a devenit exigibila si pana la data platii efective a obligatiei cuprinse in oricare dintre aceste titluri.
in titlul executoriu scrie clar ca obliga paratul la plata dr. salariale restante ....sume ce vor fi actualizate cu coeficientul de inflatie de la data scadentei lunare conf adeverintelor prezentate si pana la data platii efective si integrale .
problema e ca nu stie sa -mi caculeze inflatia .....cum sa-i zic sa o faca....multumesc mult
Vedeti daca va ajuta acest link la modul de calcul
www.avocatnet.ro/content/for...
multumesc pentru link .........dar, daca exec jud a zis ca nu stie , cred ca voi apela la un expert contabil pentru calcul sa il dau gata facut , ca astfel asa ramane suma fara inflatie ..... multumiri anticipate

Alte discuții în legătură

Executare silita myrama_v myrama_v cum pot solicita dobanzi. daune pt. o suma datorata stabilita prin hotarare investita cu titlu executoriu,ce solutii am,precizez ca sunt in cei3 ani de la ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca calcul rata inflatiei Zetu Elena Zetu Elena Daca într-o hotărâre judecătorească referitoare la plata unor diferente nu se precizează,, actualizarea cu rata inflaţiei\"aceasta se poate face conform ... (vezi toată discuția)
Dobanda legala. paragois paragois Hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila si investita cu titlu executriu,obliga paratul la plata unei sume de bani.Mergand la un executor pentru a ... (vezi toată discuția)