avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort..daca ma poate ajuta cineva
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort..daca ma poate ajuta cineva

Sunt in divort din luna mai,am o fetita de 4 ani si 6 luni pe care nu reusesc sa o vad desi prin ordonanta presedintiala am drept de vizita,am apelat la executor judecatoresc ,politie, protectia copilului si nu reusesc nimik.In tot acest timp mama reusind sa intoarca fetita impotriva mea.Procesu de divort mi-l tot amana ,cu toate ca am adus dovezi ca nu se ocupa de copil,nu vrea sa il duca la gradinita de aici plecand si cearta de am ajuns la divort,in acest timp am gasit copilu ars cu tigarea,am facut sesizari la politie, parchet insa fara nici un rezultat,am adus probe cu inscrisuri si semnate de mama copilului care doreste sa ia copilu sa il dea spre adoptie parintilor ei ca ea sa plece din tara...repet nu imi respecta hotararea irevocabila din ordonanta presidentiala ,motivand ca nu vrea copilul sa ma vada folosindul paravan impotriva mea,judecatorul netinand cont de dovezile mele imi da drept de vizita doar cite o zi la 2 saptamani mitivand ca e fetita si ca parinti ei au bani( incurajand din cate se pare pe mama si abandonarea copilului) ....oare cat trebuie sa suporte un tata ca sa isi poata salva copilul de o astfel de mama.Va rog daca imi puteti da un sfat ce cale sa mai urmez,mai sunt si tati care merita sa isi pastreze copilu...cu toate ca justitia e oarba in unele cazuri
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:11, 7 Decembrie 2012
Si atunci, bietul copil, in loc sa se joace cu tata(de care ii este frica)...

Se pare ca aceeasi Mama Natura determina unele mame sa-si neglijeze sau chiar abandoneze copiii. Ba chiar sa-i arunce din taxi-uri

:offtopic:

Daca doriti sa discutati alte cazuri si nu cel deschis de utilizator, va invit sa deschideti subiect separat, multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului in viitor bloodcrawler bloodcrawler buna ziua.. am si eu o intrebare simpla.. sunt casatorit si nu totul este roz.. vreau sa stiu daca se poate semna vreun act in caz de divort sa primesc ... (vezi toată discuția)
Executare silita minori ContSters372480 ContSters372480 buna seara as avea si eu o intrebare avem si noi o executare silita pentru un minor de 6 ani tatal si bunici refuza sal dea si il influenteaza sa nu mearga ... (vezi toată discuția)
Copil minor alienat parental sever de mama, impotriva tatalui valino valino Buna ziua! Sunt tatal unei fetite minore si urmaresc cu mare atentie aceasta comunitate, in special cea din domeniul Dreptul familiei sau probleme juridice de ... (vezi toată discuția)