avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Coinchirias, evacuare ocupant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Coinchirias, evacuare ocupant

Buna ziua, am inchiriat impreuna cu alte 2 persoane( A si B) un imobil, printr-un act scris, imobil in care locuim in momentul de fata. A, dupa un timp, ne-a propus sa aduca o a patra persoana in locuinta, eu si cu B dându-ne acordul verbal, cu conditia ca dupa venirea acestei persoane, toate cheltuielile (chirie/ întreținere/ utilități/ etc.) sa se imparta la 4. Intrebarea mea este daca am dreptul sa ii solicit acestei persoane sa părăsească imobilul, (doar eu, fara ca A si/sau B sa-mi sustina cererea), in caz ca nu participa la cheltuieli si de asemeni daca am dreptul sa ii solicit sa părăsească locuința, chiar dacă respectiva persoana ar fi participat la cheltuieli pe perioada in care a locuit in imobil. De asemenea as dori sa va întreb, dacă ceilalți doi, sau proprietarul, pot face un contract de (sub)închiriere cu respectiva persoana, fără acordul meu. Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 6 Decembrie 2012
Jonny93, utilizator
Cel mai recent răspuns: Jonny93 , utilizator 15:19, 6 Decembrie 2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuarea din case nationalizate redobandite de fostii proprietari monicadicu monicadicu buna, sunt monica! locuiesc in timisoara, intr-un apartament dintr-o casa nationalizata. urmasii proprietarului au castigat in instanta casa, si au vanduto. ... (vezi toată discuția)
Lamurire vioricaiulia vioricaiulia Ce inseamna din punct de vedere juridic transmiterea de catre proprietar (locator) a [b]dreptului de folosinta[/b] asupra imobilului, ca si obiect al unui ... (vezi toată discuția)
Bani chirie militar mari32 mari32 Buna ziua. Sotul meu este militar si de la serviciu conforn HG1867 din 2005 i s-a spus ca nu poate beneficia de bani de chirie deoarece eu am in proprietate o ... (vezi toată discuția)