avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general pot fi obligat sa platesc la c.a.s.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

pot fi obligat sa platesc la c.a.s.

detin pfa din 2011 si luna aceasta mi-a venit acasa plic sa merg la cas sa depun declaratia de venit pe 2011.Venitul realizat e de 1000 lei prin urmare functionarul cas mi-a calculat sa platesc trimestrial 5% din salariu minim pe economie cu pretext ca e obligatoriu !stiam ceva ca nu sunt obligat sa platesc cas daca nu realizez venit de peste 8000 lei ?!!! VA ROG daca poate sa ma lamureasca cineva !
In cazul in care obtineti venituri numai din activitatea de pfa aveti obligatia de a pllati c.a.s.s. calculata la salariul minim pe economie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 220 alex_element alex_element Buna seara, Conform prevederilor Codului Fiscal, care au modificat statutul intermediarilor in asigurari, in Ianuarie 2016 am fost nevoit sa infiintez un PFI ... (vezi toată discuția)
Declaratii finante Dorin Baleanu Dorin Baleanu In cursul lunii ianuarie 2011 am deschis un PFA (persoana fizica autorizata) cu inregistrare la ORC. Mai trebuie sa inregistrez acest PFA la Administratia ... (vezi toată discuția)
Pfa - asigurari de sanatate omideo20 omideo20 buna ziua! mama a avut un pfa infiintat in 2007 care a functionat pana in 2009. din motive de sanatate nu l-a inchis pana in 2011 cand a depus declaratii ... (vezi toată discuția)