avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Baterie CR2035 pentru masina de unde pot cumpara?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Baterie CR2035 pentru masina de unde pot cumpara?

Buna ziua ,

Stie cineva de unde se pot cumpara baterii CR 2035 (pentru telecomanda masina )?

Multumesc ,
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 14:33, 7 Decembrie 2012
In functie de marca bateriei, puteti comanda pe internet ce aveti nevoie. Exista un site unde livrarea este gratuita, dar conform regulamentului de forum nu va pot da link-ul, deoarece este interzisa reclama.
In cazul in care pierdeti telecomanda exista si posibilitatea achizitionarii unei telecomenzi duplicat multi-frecventa.
@MOROSANU,
Cititi cu atentie ce scrie pe bateria ce o cautati. Poate e CR 2025 sau CR 2032 si nu CR 2035.
Toate pe care srie 20.__, au diametrul de 20 mm. Iae 25 sau 32 inseamna grosimea 2,5 sau 3,2 mm. Nu am auzit de CR 2035.
Baterii din gama CR gasiti in multe magazine mari sau la cele mici unde se vand de regula baterii, la un loc cu bateriile obisnuite pe langa cele din gama AG.
Daca nu gasiti excat ceea ce scrie pe bateria veche sau pe telecomanda, incercati ceva apropiat ca grosime dar cu acelasi diametru si va merge cu siguranta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coloana separata de apa rece. acord proprietari silviu1975 silviu1975 Buna ziua. Situatia este: - etajul 4 si 5 nu au presiune la apa rece - proprietarii celor 2 apartamente (de pe o coloana de bloc) dorect sa traga o coloana ... (vezi toată discuția)
Modalitate calcul ap.necontorizat apa rece cavallis cavallis sunt presedinte de asociatie pe 1scara si cu multe probleme de pus la punct dpdv legal si de aplicat 230/2007 si legile conexe ei. ce vas ruga, daca se poate ... (vezi toată discuția)