avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit nevoi personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit nevoi personale

buna ziua.
va rog sa imi spunti cum se procedeaza in cazul in care imprumutantul unui credit de nevoi personale nu mai plateste ratele avand venit din pensie ., proprietar a unui imobil , pt credit este si un girant . de la cine va retine banca rata ? de la imprumutant sau la prima neplata va retine de la girant ?

multumesc
Cel mai recent răspuns: tinaa , utilizator 09:56, 7 Decembrie 2012
banca nu retine niciun ban. va declara creditul scadent anticipat si va trece la executarea silita. cererea de executare poate fi facuta ori impotriva dvs, ori impotriva girantului ori impotriva amandurora (cel mai probabil). Executorul va solicita instantei incuviintarea executarii, va va popri conturile/veniturile si daca suma este mare iar dvs aveti un imobil poate trece si la executarea acestuia.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune instanta coplatitor laura-jurist laura-jurist buna ziua un coplatitor ( nu girant) care refuza sa isi indeplineasca obligatia de plata a unui credit, in solidar cu imprumutatul principal, poate fi ... (vezi toată discuția)
Buna seara, sora mea a facut un credit la cec bank in valoare ... Alex199018 Alex199018 Buna seara, sora mea a facut un credit la cec bank in valoare de 30000lei eu fiind girant, a platit o parte din rate iar la un moment dat nu a mai platit, in ... (vezi toată discuția)
Executor bancar dascalescu_c dascalescu_c as avea si eu nevoie de niste sfaturi va rog frumos. am fost sunat sa ma prezint la interviu de catre o banca romaneasca ptr postu de executor bancar. in afara ... (vezi toată discuția)