avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare

Exista posibilitatea evacuari silite dintr-un apartament avand in vedere ca rata lunare nu este platita integral si ramane o mica parte de platit avand in vedere cursul valutar , suma totala ar fi de 380 franci si platesc numai 300 franci , vreau sa stiu daca e posibil o evacuare avand in vedere ca e credit imobiliar ????
Cel mai recent răspuns: ContSters258148 , utilizator 11:03, 6 Decembrie 2012
Studiati contractul cu banca semnat de dvs (credit cu ipoteca) si vedeti capitolul ce trateaza aceasta problema( plata partiala a ratei).

In general, pentru evacuare, este nevoie de un proces de evacuare in justitie.

Va repet insa, banca in contract este posibil sa fie acoperita cu clauze contractuale in favoarea ei in caz de plata partiala si/sau neplata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare vally16 vally16 Buna ziua ! Este vorba despre un credit ipotecar facut in franci elvetieni , avand in vedere cresterea francului nu am mai putut sa platesc integral suma , ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar neachitat carmen_comanita carmen_comanita buna as dori sa stiu care este procedura in fapt in cazul neachitari ratelor unui credit cu ipoteca imobiliara in cat timp trebuie sa eliberez imobilul ... (vezi toată discuția)
Decizia tribunalului galati zenitnove zenitnove va rog daca ma puteti ajuta cu Decizia Tribunalului Galati cu denominarea. Multumesc. (vezi toată discuția)