avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare
Discuție deschisă în Executare silită

Executare

Buna ziua !
Este vorba despre un credit ipotecar facut in franci elvetieni , avand in vedere cresterea francului nu am mai putut sa platesc integral suma , dar dintr-un total de 380 franci platesc lunar 300-310 franci , este posibil ca sa fiu executat silit pierzandu-mi casa daca eu fac totusi acea plata , pentru ca cei de la banca ma tot ameninta cu aceasta chestie , astept un raspuns ! Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:38, 14 Decembrie 2012
Puteti fi executat silit pentru ca nu va indepliniti obligatiile contractuale de a plati intreaga suma stabilit cu titlu de rata lunara. Aveti varianta sa solicitati o reesalonare astfel incat sa va incadrati in limita unei rate lunare in cuantumul indicat de dumneavoastra.
Deoarece lunar nu achitati integral rata conform contract,exista posibilitatea ca la un interval ,creditorul sa demareze procedura de executare silita cu scopul legitim recuperare credit nerambursat
Incercati negocierea valorii ratei astfel incat sa va incadrati in valoarea disponibila dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit franci elvetieni cris7821 cris7821 Buna seara! Am rugamintea daca ma puteti ajuta in urmatoarea problema. Eu (codebitor) si sotul (imprumutat) avem un credit de consum in franci elvetieni din ... (vezi toată discuția)
Evacuare vally16 vally16 Exista posibilitatea evacuari silite dintr-un apartament avand in vedere ca rata lunare nu este platita integral si ramane o mica parte de platit avand in ... (vezi toată discuția)
Credit in franci elvetieni cic_2010 cic_2010 Buna ziua! Am contractat un credit in franci elvetieni acum 5 ani. Mentionez ca nu este un credit ipotecar. Rata lunara a ajuns aproape dublu de atunci, am ... (vezi toată discuția)