avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Executare silita
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Executare silita

Am garantat un imprumut cu apartamentul in care locuiesc , pt o firma care a intrat in insolventa , poate banca sa execute apartamentul si in ce conditi ? Valoarea ramasa este de 16 000 lei.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:00, 6 Decembrie 2012
In situatia in care beneficairul creditului nu este solvabil si nu achita de buna voie creditul restant,creditorul,cu scopul legitim recuperare debit va desfasura demersuri pentru recuperare asupra garantului demarand procedura de executare silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita de firma de recuperare cristina001 cristina001 Am si eu nevoie de ajutor Am un credit la o banca,l-am achitat 2 ani,am ramas fara loc de munca si nu am mai putut achita,as vrea dar nu pot acum.Banca la ... (vezi toată discuția)
Sechestru ioanaiux ioanaiux Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate daca am incheiat acum 4 ani un contract de imprumut personal, si am intarziat la plata ratelor deoarece am ramas in ... (vezi toată discuția)
Executare silita , situatie disperata diblue diblue Va rog din suflet sa-mi spuneti ce mai pot face in situatia urmatoare: in anul 2007 am contractat un credit de nevoi personale de 3000 euro.In 2008 am ... (vezi toată discuția)